Länk till 24mx.se
Länk till 24mx.se
Länk till 24mx.se

Fri annonsplats för
Enduro & Motocross (MX)

1984 st besökare just nu..


1. Gör ett urval... 2. Sortera/visa
Område
Fabrikat  /sida
Fritextsökning:

Våra Enduro- & MX-hojar stjäls!

Att bli bestulen på något är alltid tråkigt. När stölden gäller den egna Enduro- el. MX-hojen som man lagt ner mycket tid och pengar på så är det riktigt, riktigt trist. Vad kan då JUST DU göra för att förhindra eller minska stölderna?

När DU ska köpa en beg. hoj

Först och främst köp aldrig en stulen hoj. Kontrollera att hojen inte har bortslipade RamNr och MotorNr och stäm av med "MC Stulen" listan. Ingen seriös säljare opponerar sig mot detta. Listan är givetvis inte helt komplett men med gemensamma ansträngningar kan den bli klart användbar.

När DU har blivit bestulen

Anmäl givetvis stölden till Polisen och ditt försäkringsbolag. Anmäl även till EnduroMX klicka på [LÄGG TILL ANNONS] vilket ökar chansen att någon får syn på den samt att det kan förhindra någon från att köpa din stulna hoj.

När DU äger en hoj men inte blivit bestulen

Skriv ner din hojs RamNr, MotorNr och ev. RegNr. Ta även en bild! Detta är givetvis det som är svårast komma sig för med, men gör det innan det är för sent!

Tänkvärt!

Kan vi gemensamt förhindra en enda stöld är det värt det. Då kanske det är just DU som slipper bli drabbad nästa gång du ska ut och köra....

ANMÄL STULEN MC

Sidannons:
Länk till Pierce AB / 24MX
Produktannons:
Länk till Pierce AB / 24MX